Loading...
Home 2017-11-24T21:42:08+00:00
SELAMAT DATANG KE RICHLADIES COLLECTION

Kepakaran kami adalah dalam memudahkan kaum muslimah menutup aurat dengan sempurna serta bergaya walau ke mana sahaja

Richladies Collection menjadikan anda sentiasa tampil bergaya dengan rekaan terkini dan sentiasa nampak segar dengan aurat terjaga. Antara produk yang kami bawakan adalah Shawl Instant Labuh, Shawl Instant Kanak Kanak, Blouse Muslimah dan Jubah Muslimah. Pelbagai pilihan warna, sesuai untuk semua usia. Mudah digaya, aurat terjaga!

JANNAH SHAWL

RM60.00

Shawl Jannah Set Ibu & Anak paling selesa, paling best, dengan awning lembut tak renyuk dan sangat mudah digayakan. Hanya sarung tanpa cermin siap 3 saat! Ada 10 kaler yang cun-cun untuk Set Ibu & Anak ni. Paling BEST #ShawlJannah ni buat ibu dan anak akan HAPPY sampai malam sebab dah tak perlu nak lilit-lilit dan pin-pin bagai. 3 saat jer dah READY tanpa cermin pun confirm jadi!

BELI SEKARANG

QAIRA SHAWL

RM25.00

Yeayyy! Bila anak-anak dah pandai bergaya sendiri mak-mak mulalah senang hati. Maklumlah dah tak perlu nak dengar jerit-jerit suruh belit-belit sana-sini. Capai jer sarung terus siap! Dah boleh pergi ngaji lagi cepat dari masak maggi. Esok pulak pergi tuisyen pakai warna pink siap ada riben & butang lagi wat aksesori.Best kan tengok anak-anak HAPPY! Itulah #TudungQaira penyeri anak-anak.

BELI SEKARANG
LIHAT SEMUA KOLEKSI

RICHLADIES COLLECTION
SSM Reg No: 001619260-P

Jalan 123, No 9 Seksyen 7,
43300 Kuantan,
Pahang Darul Makmur.

Phone: (+6) 019-989 9956
Email: richladies66@yahoo.com.my
Web: richladiescollection.com